През миналата седмица стана ясно, че Лейди Гага ще присъства на церемонията

...
През миналата седмица стана ясно, че Лейди Гага ще присъства на церемонията
Коментари Харесай

Лейди Гага с изненадващо изпълнение на Оскарите

През предходната седмица стана ясно, че Лейди Гага ще участва на церемонията по връчването на Оскарите, само че няма да се качи на сцената, с цел да извърши песента си  " Hold My Hand ".

Парчето, част от саундтрака на " Топ Гън: Маверик ", бе номинирано в категорията за най-хубава истинска ария и упованията бяха, че Гага ще я извърши онлайн. Но натоварения ѝ график около фотосите на втория филм за Жокера не позволяваха да се приготви задоволително добре за това.

Е, изпълнителката изненада всички и в последна сметка обратно на упованията се качи на сцената и изпълни  " Hold My Hand ". И реши да го направи запаметяващо се, тъй като при осъществяването си не заложи на гръмък или секси тоалет, а на черна тениска и черни скъсани дънки.

Прическата също изглеждаше спонтанна, като Лейди Гага бе или с малко, или без никакъв грим. От сцената на Оскарите тя разясни, че е написала песента за кино лентата в мазето на студиото си и тя е доста персонална за нея. Защото съгласно Гага с цел да преминем през живота имаме потребност от доста обич.

В последна сметка и тя, и Риана, която също извърши номинираната си за Оскар песен  " Lift Me Up ", отстъпиха в категорията пред  " Naatu Naatu ", написа Variety.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР